Iz Baskonije pravo u Megu!

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Baskonije pravo u Megu!

Sa Pirineja stiglo novo pojačanje.

Košarkaški klub Mega Bemax nastavlja sa formiranjem tima za narednu sezonu pošto će na jednogodišnju pozajmicu iz ekipe Baskonije doći mladi slovenački igrač Jurij Macura.

Jurij Macura je rođen 23. decembra 1999. godine, visok je 211 centimetara i igra na pozicijama 4 i 5.

U redove Baskonije je došao 2014. godine, a prošle sezone je za B tim Baskonije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u proseku beležio 6.3 poena i 4.9 skokova.

Macura je nastupao i za mlađe selekcije Slovenije a prošle godine je debitovao i za A tim u kvalifikacijama za Svetski kup.

Sklapamo tim za narednu sezonu, potpisao @JurijMacura iz Baskonije

Dobro došao Jurij!https://t.co/n1GqfqzID5#MegaBemax #malivelikiklub pic.twitter.com/pneNEbKkbC

— KK Mega Bemax (@KKMegaBemax) 27. јун 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jurij Macura pojačao Megu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2019

Kockice su već počele da se slažu u ekipi Mega Bemaksa za narednu sezonu. Klub će konačno zaigrati u Beogradu, tačnije u Hali „Ranko Žeravica“, a polako su počela da pristižu i pojačanja sa kojima će ružičasti tim pokušati da izbori što bolji plasman u ABA ligi i nacionalnom šampionatu....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.