Ivković: Teo ima polomljene prste!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2010, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivković: Teo ima polomljene prste!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković izjavio je da je razlog lošijeg nastupa Miloša Teodosića protiv Hrvatske u osmini finala Svetskog prvesntva u Turskoj - taj što član Olimpijakosa igra sa slomljenim prstima!

Plejmejker našeg nacionalnog tima igrao je ispod svog nivoa u osmini finala protiv Hrvatske. Imao je šut iz igre 6-1 i samo dve asistencije.

"Kada me već pitate, ne moram sve da pričam pred inostranim novinarima. Teodosić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igra teško povređen, polomljenih prstiju. Nije u stanju da kontroliše adekvatno loptu desnom rukom", rekao je selektor Ivković, a preneo 'Sport'.

Srbija se u sredu sastaje sa aktuelnim šampionom Španijom u četvrtfinalu Mundobasketa. Srbija je upravo od Španije poražena u finalu EP, ali Novica Veličković kaže da to neće poremetiti koncentraciju "orlova".

"Svi igrači ovde su izuzetno talentovani i 'dobri' u glavi, pa eventualni pritisak ne može da utiče na nas negativno, već samo može da nas natera da damo maksimum u predstojećem meču. Neće nam se zbog nekog pritiska vezati ruke", rekao je Novica Veličković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ivković: Španija je favorit, ali pokazaćemo gde smo! (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 06.Sep.2010, 20:29

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković rekao je da je Španija favorit u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Turskoj, ali da njegov tim "ima mnogo prostora da napreduje" pred tu utakmicu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.