Izvor: Sportal.rs, 09.Apr.2024, 18:36

Ispovest čoveka koji zbog Srbije 20 godina nije imao godišnji odmor: Zna tajnu Jokićevog uspeha, u Manili je našao krv za Borišu, samo Gurovića nije mogao da smiri

Doktor Dragan Gaga Radovanović, neko je bez koga se ne može zamisliti odlazak košarkaške reprezentacije Srbije na velika takmičenja u poslednje dve decenije. Bio je svedok brojnih uspeha još od 2001. godine i zlata na Evrobasketu, pa preko Indijanapolisa do Manile. Tu se suočio sa najvećim izazovom karijere kada je u pitanju košarka - borbom za život Boriše Simanića. Da nije njega bilo, pitanje je šta bi se dogodilo sa našim reprezentativcem, koji se sada polako sprema za povratak na parket.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.