Islanđani impresionirani Srbijom

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islanđani impresionirani Srbijom

Selektor reprezentacije Islanda Kreg Piterson rekao je danas da je impresioniran igrom selekcije Srbije na Evropskom prvenstvu.

On je dodao i da je na njegovoj ekipi da pokuša da pruži što veći otpor izabranicima Aleksandra Đorđevića u predstojećoj utakmici trećeg kola Grupe B.

"Izuzetno sam impresioniran Srbijom, naročito juče protiv Španije. Imaju neverovatne igrače, imaju visoke igrače, a bekovi imaju visok košarkaški nivo inteligencije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ne igramo svaki dan protiv ekipe kao što je Srbija. Oni su jedni od favorita na čitavom turniru. Na nama je da izađemo na parket i damo sve od sebe",
rekao je Piterson novinarima u Berlinu.

Island je danas u drugom kolu šampionata Evrope poražen od Italije sa 64:71, a Piterson je rekao da je razočaran takvim ishodom.

"Ponosni smo, ali i razočarani. Imali smo prednost protiv Italije... Uprkos nekim problemima, smatram da smo dobro igrali, ali nismo na kraju pobedili", rekao je on.

Island i Srbija će se u utorak od 14.30 u Berlinu sastati u utakmici trećeg kola Grupe B Evropskog prvenstva.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Selektor Islanda: Impresioniran sam Srbijom

Izvor: Akter, 06.Sep.2015

Selektor reprezentacije Islanda Kreg Piterson rekao je danas da je impresioniran igrom selekcije Srbije na Evropskom prvenstvu i dodao da je na njegovoj ekipi da pokuša da pruži što veći otpor izabranicima Aleksandra Đorđevića u predstojećoj utakmici trećeg kola Grupe B.."Izuzetno sam impresioniran...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.