Islamović: Vojvodina zaslužuje maksimalan respekt

Izvor: SandzakPress.net, 12.Feb.2020, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islamović: Vojvodina zaslužuje maksimalan respekt

Košarkaš Novog Pazara Altin Islamović rekao je danas, uoči gostovanja Vojvodini u 20. kolu Košarkaške lige Srbije (KLS), da Novosađani zaslužuju maksimalan respekt. “Po sastavu, možda im je mesto i u Superligi. Dobili su nas pre tri meseca na našem terenu, kada smo očekivali da rutinski trijumfujemo. Biće teško. Daćemo sve od sebe da pobedimo jer se borimo za vrh tabele u KLS”, rekao je Islamovih. Novi Pazar ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << četvrti učinak u elitnom domaćem takmičenju sa 12 pobeda i sedam poraza, dok je Vojvodina na poslednjem, 14. mestu sa skorom 5/14. Vojvodina je u prethodnom međusobnom duelu posle produžetka slavila u Pazaru sa 124:118, a igrač Novosađana Andrija Simović postigao je na toj utakmici 43 poena, uz 10 skokova i šest asistencija. “Na njega moramo da obratimo posebnu pažnju, ali ni ostale ne smemo da potcenimo. Mislim da rezultat zavisi od naše odbrane. Igraće se brzo i lepršavo, s obzirom da Vojvodina godinama forsira šut za tri poena i košarku sa mnogo kontranapada”, ocenio je Islamović. Utakmica u Sportskom i poslovnom centru Vojvodina zakazana je za sredu od 20 časova.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

KOŠARKAŠI PAZARA PONOVO U ABA LIGI: “Pala” Vojvodina za 3. mjesto na tabeli KLS

Izvor: SandzakPress.net, 13.Feb.2020, 14:20

Košarkaši Novog Pazara pobedili su u Novom Sadu ekipu Vojvodine sa 87:70 (19:17, 13:18, 30:19, 25:16), u utakmici 20. kola Košarkaške lige Srbije. Goste je predvodio Aleksa Novaković sa 21 poenom i šest skokova, a pratili su ga Asmir Numanović sa 15 koševa i Majkl Malori sa 11 poena i devet asistencija. I...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.