Igraj basket i daruj školarcima nove kompjutere i knjige

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2016, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igraj basket i daruj školarcima nove kompjutere i knjige

Kako bi tehnički opremili školu i informatički unapredili znanje učenika Osnovne škole “Kole Rašić” 16 ekipa učestvovaće na humanitarnom turniru u košarci 3 na 3 u hali Osnovne škole “Miroslav Antić” u subotu 17. decembra od 9 do 15 sati.

Iz organizacije "JCI Niš" navode da je njihova želja da školi poklone laptop, projektor, platno za projektor, zavese za multimedijalnu učionicu, mikroskop >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i nove knjige za biblioteku.

Smatramo da je u doba informacionih tehnologija neophodno osavremeniti postojeće uslove školovanja i prilagoditi ih sadašnjosti i budućnosti za koju pripremamo decu. Ali za to nam je potrebna i pomoć sugrađana - poručuju iz “JCI Niš”.

Broj ekipa je ograničen na 16, a pravo nastupa stiču sve firme koje uplate kotizaciju i pošalju 4 igrača - saradnika koji će ih predstavljati na turniru.

U akciji može učestvovati i svaki pojedinac koji će doći na turnir i srazmerno svojim mogućnostima ubaciti prilog u humanitarnu kutiju, a ulaznica može biti i knjiga za školsku biblioteku.

Želimo da promovišemo sport, druženje i solidarnost. Želimo mnogo koševa za „Kole Rašić“. Povedite decu i dođite da navijamo da pobedi humanost - podvukli su organizatori.

Timovi će se takmičiti pred profesionalnim sudijama. Za sve igrače obezbeđeno je osveženje, za najbolje i pehare, a okupljene navijače na tribinama očekuje muzika, dobro raspoloženje i propratni zabavni program.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.