Izvor: RTS, 09.Mar.2021, 21:24

Igosi trijumfalno kroz Rigu

Košarkaši Igokee pobedili su kao gosti ekipu VEF Rige sa 91:75, u meču drugog kola druge faze Košarkaške Lige šampiona. Po 23 poena ubacili su Atić i Klemons.
Tim iz Aleksandrovca, koji ove sezone igra sjajno i u ABA ligi u najjačem Fibinom takmičenju, odigrao je odličan meč, pogotovo u drugom poluvremenu.

Sjajnim šutem spolja (trojke 13/23) ekipa Dragana Bajića je potpuno poremetila letonski sastav, koji je ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << takođe bio vrlo zapažen na evro sceni.
Najbolji akteri u pobedničkom sastavu bili su Edin Atić i Entoni Klemons sa po 23 poena, dok je centar Nikola Jovanović dodao 12.
Kod domaćina 20 koševa Kajla Almana, dok je Ajzeja Pineriro ubacio poen manje. 
U drugom meču iste grupe, San Pablo Burgos, aktuelni šampion, ubedljivo je savladao ekipu Tenerifa sa 101:79.
Posle dva kola San Pablo Burgos ima skor 2-0, Igokea i Tenerife su na 1-1, dok VEF Riga ima 0-2.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Igokea slavila u Rigi

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2021

BIJELJINA - U meču 2. kola Top 16 faze Fibine Lige šampiona, košarkaši Igokee su zabilježili pobjedu u Rigi, nad istoimenim letonskim timom rezultatom 91:75, uz sjajnu igru Edina Atića i Entonija Klemonsa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.