Izvor: Radio 021, 17.Nov.2019, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Kokoškov novi selektor košarkaša Srbije

Bivši trener košarkaša Finiks Sansa i bivši selektor reprezentacije Slovenije, Igor Kokoškov, novi je selektor košarkaške reprezentacije Srbije, preneo je "Sport klub".

Košarkaški savez Srbije je, kako se saznaje, uspešno priveo kraju pregovore sa Kokoškovim, osvajačem titule na Evropskom prvenstvu sa Slovenijom, koji je trenutno pomoćnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << trenera Sakramento Kingsa.

Kokoškov je prošle godine bio prvi evropski stručnjak koji je postao glavni trener jednog tima u NBA ligi.

Trenersku karijeru započeo je u OKK Beogradu 1992. godine. Posle rada u omladinskom pogonu Partizana otišao je u Sjedinjene Države gde je uglavnom radio kao pomoćnik trenera, prvo u Mizuriju, pa Los Anđeles Klipersima, Pistonsima, Sansima, Kavalirsima, Medžiku i Juti.

Sada će na klupi Srbije naslediti Aleksandra Đorđevića koji je posle petog mesta na Svetskom prvenstvu u Kini odlučio da ne nastavi saradnju sa Košarkaškim savezom Srbije.

Autor: Sport klub

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kokoškov novi selektor Srbije!

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Nov.2019

Igor Kokoškov je novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije, potvrđeno je za Sport klub...Bivši selektor Slovenije i trener Finiks Sansa preuzeće klupu košarkaške reprezentacije Srbije...Osvajač Evropskog prvenstva sa Slovenijom trenutno je pomoćnik Luku Voltonu u Sakramento Kingsima, a...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.