Spasojević: Odluka o fajnal–foru u narednim danima

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Mar.2013, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasojević: Odluka o fajnal–foru u narednim danima

Predsednik košarkaškog kluba Igokea Boris Spasojević rekao je da će odluka o otkazivanju fajnal–fora Jadranske lige u Laktašima biti doneta u narednom periodu.
(FOTO: N. Negovanović)
Pismo trenera Dragana Bajića je sasvim očekivana reakcija i mi u klubu ga podržavamo u potpunosti. Odluka o otkazivanju završnice takmičenja će biti doneta u narednom periodu, ali mi u klubu se slažemo da ga svakako treba otkazati – rekao je Spasojević agenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Beta.
Trener Igokee Dragan Bajić u utorak je poslao pismo upravi kluba od koje traži da se otkaže domaćinstvo, jer čelnici Jadranske lige nisu na vreme obavestili taj klub kako može da zaigra u Evroligi.
Spasojević je kazao da ne vidi razlog zbog kog su čelnici regionalne lige promenili pravilo da prvak iz regularnog dela ne igra u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.
Zaista mi nije jasno zašto su na početku sezone obećali da će prvak regularnog dela takmičenja igrati u Evroligi, a potom promenili tu odluku. To nije korektno – zaključio je Spasojević.
Prema odluci Jadranske lige u Evroligu naredne sezone će se plasirati finalisti fajnal–fora, dok će u kvalifikacijama igrati ekipa poražena u polufinalu, koja je bila bolje rangirana u regularnom delu takmičenja.
U polufinalu regionalnog takmičenja sastaće se Igokea i Partizan, odnosno Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca.
Fajnal-–for Jadranske lige trebalo bi da se održi od 25. do 27. aprila u Laktašima.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lisac: Kad ozdravim, misliću o F4

Izvor: B92, 27.Mar.2013

Generalni menadžer ABA lige Roman Lisac rekao je da nije u potpunosti upoznat s novonastalom situacijom u vezi sa organizacijom F4 zbog zdravstvenih problema...Trener Igokee Dragan Bajić u utorak je poslao pismo upravi kluba od koje traži da se otkaže organizacija završnice takmičenja...Predsednik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.