IGOR RAKOČEVIĆ UČI I POLAŽE ISPITE “Završiću faktultet, obećao sam POKOJNOJ MAJCI!”

Izvor: 011vodič.com, 07.Jul.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGOR RAKOČEVIĆ UČI I POLAŽE ISPITE “Završiću faktultet, obećao sam POKOJNOJ MAJCI!”

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Obećanje koje je Igor Rakočević dao pokojnoj majci ispuniće do kraja, jer kada ima motiv, ima i vremena. – Podignut sam u porodici u kojoj je otac forsirao samo košarku, a majku je zanimalo samo moje obrazovanje i diploma sa fakulteta. Kada sam još kao junior počeo da postižem rezultate i kada je moj trenažni proces oduzimao previše vremena da bih mogao da pohađam normalnu srednju školu, morao sam da se prebacim u srednju školu za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sportiste. Moja majka je rekla da će ovu situaciju prihvatiti samo ukoliko joj obećam da ću bez obzira na košarku završiti fakultet. I ja sam obećao – kaže Rakočević za Blicsport. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Igor Rakočević Nakon završene srednje škole, Igor je upisao Ekonomski fakultet u Beogradu, a pošto je počeo da igra za Budućnost, studije je nastavio u Podgorici. Ipak, njegova karijera se nastavila preko okeana, pa je dvogodišnje studiranje morao da obustavi. – Bilo je nemoguće studirati i putovati, jer sam želeo da zaslužim svaku ocenu, a ne da je dobijam zbog mog sportskog uspeha. U međuvremenu moja majka je preminula, a moj život je tekao svojim tokom, ali uvek me je mučilo to obećanje koje sam dao, a nisam ga ostvario i zbog toga sam osećao prazninu. Sada kada je završio sa košarkaškom karijerom, stvorio svoju porodicu i nastavio da se bavi košarkom iz drugog ugla, želi da napokon popuni tu prazninu i ispuni obećanje. Igor već godinu dana pohađa studije na jednom privatnom fakultetu na kom su mu priznati svi položeni ispiti sa prve dve godine studija. – Nije bilo lako vratiti se u klupu i naštelovati mozak da opet nešto uči i pamti, ali i mozak se trenira kao mišići. Kao što prvih par treninga imate upalu mišića i bude […] More
The post IGOR RAKOČEVIĆ UČI I POLAŽE ISPITE “Završiću faktultet, obećao sam POKOJNOJ MAJCI!” appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.