I Baskonija Zvezdinim stopama, Španci se poklonili Rakočeviću!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Baskonija Zvezdinim stopama, Španci se poklonili Rakočeviću!

Velika čast za bivšeg košarkaša.

Proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević doživeo je veliku čast.

Košarkaški klub Saski Baskonija objavio je da će uskoro povući iz upotrebe dres sa brojem 8 koji je nosio Rakočević.

Srbin je svojevremeno nastupao za tada Tau Keramiku u čijem je dresu u dva navrata osvajao titulu najboljeg strelca Evrolige 2007. i 2009. godine, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dve godine kasnije isto ponovio u dresu Efesa.

Rakočeviću je dres sa brojem 8 povukla i Crvena zvezda u kojoj je i ponikao, sada se na isti potez odlučio španski velikan.

Bivši košarkaš je radost podelio sa svojim pratiocima na Instagramu

"Moj bivši klub Baskonija odlučio je da u moju čast okači na vrh hale dres u kojem sam proveo neverovatne godine prepune uspeha, prijateljstava i najlepših mogućih trenutaka. Igrati za ovaj klub je bila čast i privilegija, i ovom prilikom im se zahvaljujem svim svojim srcem", poručio je Rakočević.

❤️ 𝐆𝐑𝐀𝐍 𝐇𝐎𝐌𝐄𝐍𝐀𝐉𝐄 𝐀 𝐑𝐀𝐊𝐎𝐂𝐄𝐕𝐈𝐂 𝐘 𝐕𝐈𝐃𝐀𝐋 💙

¡¡Vuelven dos leyendas a Vitoria-Gasteiz!! Vamos a recibirles como se merecen 👇 @IgorRakocevic & @sergividal9 #GoazenBaskonia https://t.co/iQIBZHxwzL

— Saski Baskonia (@Baskonia) December 13, 2019
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Velika čast: Baskonija povlači dres Igora Rakočevića

Izvor: B92, 15.Dec.2019, 01:12

Španski košarkaški klub Saski Baskonija objavio je da će povući iz upotrebe dres sa brojem 8 koji je nosio Igor Rakočević...Rakočević je svojevremeno važio za fantastičnog strelca o tome dovoljno govore i tri "Alfonso Ford" nagrade, koje Evroliga dodeljuje svom najboljem poenteru...To se dogodilo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.