Humanitarni turnir u basketu u Dimitrovgradu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jul.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni turnir u basketu u Dimitrovgradu

U subotu, 20. jula, na košarkaškom terenu u Sportskom centru “Park” u Dimitrovgradu odžaće se humanitarni turnir u basketu 3 na 3, a sav novac od kotizacije i od donacije gledalaca ići će obolelima od malignih bolesti.

Minimalna kotizacija na turniru “100 basketaša Caribroda” je 500 dinara po igraču, a svi učesnici moći će da uplate i veću sumu od minimalne.

Tijana Aleksov iz Fondacije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Zamisli život kaže da će oko terena biti postavljene i kutije za donacije gledalaca.

Ovo je 2. put da se turnir održava, a na ideju su došli rekreativni košarkaši basketa iz Dimitrovgrada. U našoj fondaciji imamo nekoliko programa po kojima sakupljamo i delimo pomoć, a ona sada ide za pomoć obolelima od malignih bolesti - kaže Aleksova.

Početak turnira je od 19 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.