Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2020, 12:05

Humanitarni tiket u podne: Predrag Jaćimović tipuje za lečenje Miloša Zarića

Poznati košarkaški trener u Madridu očekuje tri plus

Iza današnjeg plemenitog kladioca stoji dugogodišnja i uspešna trenerska karijera. Predrag Jaćimović radio je u Partizanu, Zvezdi, OKK Beogradu, Lavovima 063, Ergonomu, Laškom, Zlatiboru, MZT – u, Konstantinu, Borcu, Radniku…Poznati košarkaški trener, na osnovu iskustava iz poslednjih sezona, smatra da je postalo besmisleno raditi u struci.

“Ukoliko se pošteno radi uloži se mnogo znoja i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << znanja, a na kraju klubovi ne ispoštuju slovo ugovora. U zrelim sam godinama, kao trener sam prošao puno toga, a mogao sam i više. Legendarni Ranko Žeravica slao me je u Nju Džersi, radio sam u Irskoj, u Kataru…Sarađivao sam sa Nenadom Krstićem, Vulom Avdalovićem…Za ozbiljno bavljenje košarkom potrebno je strpljenje, rad, odricanje i mnogo toga još”, kazao je Jaćimović i prešao na sastavljanje dobrotvornog tiketa.

Krenuli smo iz Danske ESBJERG – HORSENS. Gosti su prvoplasirani sa osamnaest bodova više od rivala. Nisu doživeli poraz na poslednja četiri meča. Domaći su poraženi u dve utakmice. Tri okršaja dve ekipe okončane su nerešenim ishodima, a ukupni skor je 15:14:13, uz najubedljiviju pobedu od 7:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Idemo sa brojem golova od tri do pet”.

Segunda je druga stanica, ĐIRONA – SARAGOSA. Domaći imaju malo bolji međusobni skor 5:4:4, a poslednja dva duela okončana su bez pobednika. Oba rivala imaju ozbiljne ambicije. Đirona je izgubila od Malage sa 2:0 dok je Saragosa doživela minimalan poraz.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Jedan tim neće dati gol na utakmici”.

SANTA KLARA – MARITIMO. Domaći imaju suficit od sedam poena, poslednji poraz od Boaviste dok je gost dobio Benfiku. I ova dva rivala odigrala su nerešeno svoju poslednju utakmicu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Kombinacija jedan, iks sa nula do tri gola”.

Ne možemo da zaobiđemo poljski grad Kjelce, KORONA – ARKA. Domaći imaju bolji odnos 10:2:8, ali su gosti pobedili u poslednjem okršaju sa 1:0. Korona je nanizala četiri poraza, Arka je nakon tri pozitivna ishoda doživela poraz u poslednjem kolu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Minimum po gol u oba poluvremena”.

ATLETIKO  – MAJORKA kao veoma interesantan meč za kraj tiketa. Madriđani su u Barseloni odigrali nerešeno, 2:2. Majorka je slavila nad Seltom sa 5:1. Poslednji međusobni okršaj pripao je Jorgandžijama, istorija je na strani Atletika, ali blago 11:9:9.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Tri plus”, smatra Jaćimović koji potencijalni dobitak usmerava  za lečenje Miloša Zarića.

Miloš je dete iz kontrolisane trudnoće koja se završila u 36. nedelji hitnim carskim rezom. Zbog nedostatka kiseonika imao je krvarenje na mozgu i ciste. U drugoj godini postavljena je dijagnoza cerebralna paraliza. Miloš još uvek ne sedi samostalno, ne puzi, ne hoda i ne govori. On je veselo i nasmejano dete, voli da se mazi i igra sa drugom decom.

Pomozimo Milošu. Upišimo 813 i pošaljimo SMS na 3030. Uplatom na dinarski račun: 160-6000000069925-85

Današnjeg plemenitog kladioca upoznajemo sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu,a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet.Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS-a , FSS-a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra.

Ukupna donirana suma, u Humanitarnom tiketu u podne, kompanije MOZZART, sada iznosi 15.711.389 dinara. Slavoljub Krnjinac postao je 54.plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Ukupno 209. po redu.

Podsećamo i na neke MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović,Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević i Slavoljub Krnjinac.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih823.600dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gostadobitak će biti doniran i za Udruženje paraplegičara obolelih od dečije paralize i ostalih telesnih invalida, Prijedor. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.