Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2020, 09:48

Humanitarni tiket u podne: Marina Mandić tipuje za Opštu bolnicu u Vršcu

Trener ŽKK Vršac očekuje plemeniti dobitak od 183.300 dinara

Sa devet godina počela je da trenira košarku u lokalnom BiP – u Borča. Osam godina provela je u prvom klubu. U startu je znala da će život posvetiti najlepšem sportu. Košarkaškog uzora imala je u starijem bratu Siniši pa joj nije bilo strano da sa dečacima odigra “fucu”, basket na rolerima, naročito kad izgubi mesto za regularni basket. Na prvom dresu nosila je broj sedam zbog Toni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kukoča.

Nakon Borče naredne destinacije bile su Hemofarm, Vršac, Partizan, Spartak…Za reprezentaciju Srbije odigrala je preko pedeset utakmica. Poslednje 2012. godine kada je selektorka Marina Maljković preuzela nacionalni tim. Sa velikom radošću, Marina Mandić, seća se srebrne medalje osvojene sa kadetskom selekcijom jer je to bila prva medalja neke ženske košarkaške reprezentacije posle osamnaest godina. Sada rekreativno igra košarku, a sa klupe predvodi ŽKK Vršac koji pokušava da mukotrpnim radom vrati na staze stare slave.

Prihvatila je učešće u MOZZARTOVOM "Humanitarnom tiketu u podne", a potencijalni dobitak Marina će usmeriti ka Opštoj bolnici u Vršcu.

U plemenito tipovanje ulazimo iz Belorusije, ENERGETIK BGU II – BREST II. Gosti imaju duplo manje bodova sa ukupno šest poraza. Nakon dva poraza od po 2:1 Energetik II dobio je poslednji meč sa 3:0. Brest II ima samo remi, uz četiri poraza, na poslednjih pet okršaja. Međusobni odnos je 1:0:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Četiri plus”.

Ostajemo u Belorusiji, TORPEDO – GORODEJA. Domaći imaju suficit od četiri boda u odnosu na rivala koji ima skor 3:2:3. Gorodeja je izgubila od Borisova, pre toga dobila je dve utakmice, a potom dve odigrala nerešeno, 1:1.Domaći imaju poslednja tri remija i dva trijumfa. Istorija je na strani gostujućeg sastava 3:3:6, sa najubedljivijom pobedom domaćih od 4:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Od dva do četiri gola”.

Prelazimo na simulacije, VALJADOLID (SIM) – BARSELONA (SIM). Španska liga verovatno se nastavlja 12. juna, a do tada Barselona je na liderskom mestu dok je domaći tim u Donjem domu. Dok je Barsa dobila svoju poslednju odigranu utakmicu Valjadolid je izgubio.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Prelaz iz dvojke u dvojku”.

Pikado, ADAMS – SMIT. Rivali imaju identičan skor, 3:3. Poslednje četiri parije gost je dobio sa 4:2. Adams je bio ubedljiv u poslednjoj partiji sa 4:0. U međusobnim nadigravanjima je 2:0 za Velšanina.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Dvojka”.

Još jedna simulacija za kraj, VALENSIJA (SIM) – ESPANJOL (SIM). Slepi miševi su remizirali dok su Katalonci izgubili od Osasune. Espanjol je poslednjeplasiran na tabeli, a Valensija se bori za izlazak u Evropu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Jedan tim neće postići gol na meču”, rekla je Marina Mandić koja sa Hemofarmom i Partizanom ima preko petnaest šampionskih titula, a od malih nogu navija za Crvenu zvezdu.

MOZZART je u sklopu svog društveno odgovornog poslovanja donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po100.000 evra. Top of FormBottomU akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan

Ukupna donirana suma, u "Humanitarnom tiketu u podne", kompanije MOZZART, prešla je petnaest miliona i iznosi 15.307.389, 00dinara.Milan Zelen postao je51. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000, 00 dinara. Ukupno 206. po redu.

MOZZART-ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo koga je kompanija MOZZART svojim donacijama do sada pomagala: “Podrži život”, “Budi human”, subotičku “Kolevku”, UDUS, NURDOR, Život, Zajedno za život, Koš za sreću, SOS Dečja sela, Tiršovu, Institut za majku i dete “Dr Vukan Čupić”, Dom za decu Mladost u Kragujevcu, Udruženje Život, Fonadciju Zajedno za mlade – Prof. dr Danica Grujičić, Institut Dedinje,Tiršovu, Savez udruženja osoba sa autizmom, Opštu bolnicu u Surdulici, UNICEF, Fondaciju Ana i Vlade Divac, SOS Dečje selo u Kraljevu, Koš za sreću, MS Platformu Srbije, Novosadski centar Živeti uspravno, Udruženje Srbi za Srbe, FILUM, VK Partizan, Centar za samostalan život osoba sa invaliditetom, Svratište za decu, Zvečansku…

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Marine Mandić dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

[email protected]

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.