Humanitarni tiket u podne: Duple šanse Milice Dabović

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni tiket u podne: Duple šanse Milice Dabović

Potencijalni dobitak bronzana reprezentativka iz Rija namenila je Savezu gluvih i nagluvih Srbije

Trenutno se na MOZZARTOVOM spisku dobitnika Humanitarnog tiketa u podne nalazi šesnaest poznatih ličnosti. Poslednji u nizu je legendarni rukometaš Mile Isaković koji je ukupni humanitarni dobitak doveo do tačno 614.684 dinara.

U današnjoj humanitarnoj rubrici imamo zadovoljstvo da ugostimo kapitena ženske košarkaške reprezentacije Milicu Dabović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koja je sa svojim saigračicama obradovala celu Srbiju donevši bronzu sa OI u Riju. Pre toga Milica je sa ostalim izabranicama Marine Maljković stigla i do zlata na EP u Mađarskoj.

Plejmejker naše reprezentacije danas će pokušati da uveća ukupnu svotu novca koju kompanija MOZZART usmerava u dobrotvorne svrhe.

Bivša košarkašica Crvene zvezde i Partizana, sa kojima je stigla do mnogih odličja u zemlji, tipovanje je započela utakmicama Kupa Španije. Evidentno da će timovi biti izmenjeni.

Za prvu utakmicu odabrala je duel Mursija - Ovijedo. Mursija se posle tri prvenstvena kola već nalazi u opasnoj zoni, sa dva remija i porazom u španskoj Segundi. Ovijedo je u sredini tabele sa sva tri znaka. Međusobni skor je na strani gostiju, a oba tima igraju na malo golova od nula do dva.

„Prvo ću probati sa duplom šansom, X2“, kaže za MOZZART Sport Milica Dabović.

Košarkašica koja je ponikla u Herceg Novom je i sledeći par odabrala iz Kupa Španije, duel Alkorkon - Hetafe. Tim našeg golmana Marka Dmitrovića, koji tek što se priključio ekipi i verovatno neće biti na golu, nije sjajno krenuo u Segundi, ima dva remija i poraz što je dovoljno tek za dvadesetu poziciju na tabeli. Gol razlika Alkorkona je 1:3. Dmitrović za naš portal kaže da Alkorkon ima slab start, ali dobar tim i da je preko potreban jedan trijumf. Hetafe ima tri nerešena rezultata, uz prosečno nula do dva gola.

„Na ovom duelu igram golove, 0-2.“

Nekadašnja igračica Spartaka iz Moskve, Viljnusa, Bešiktaša, Liona… ipak je rešila da na tiket stavi još jedan par sa Iberijskog poluostrva, Ueska - Đirona. Domaćin je sedamnaesti sa dva remija i porazom, uz gol razliku 1:2. Đirona ima sva tri znaka, gol razlika 7:6 i bolje je plasirana.

„Očekujem golove od Đirone i igram ukupan broj golova na meču 3+.“

Za kraj humanitarnog tiketa 175 centimetara visoka srpska reprezentativka odabrala je utakmicu iz Litvanije jedan, Kaunas - Lietava. Domaćin je poslednji sa svega dve pobede, uz čak 47 primljenih golova. Jonava je peta, tri trijumfa više, 24 data gola. Kaunas je u poslednjih pet mečeva izvukao samo dva remija, gosti pobedu i dva remija. Međusoban skor je na strani Jonave.

„Ponovo igram duplu šansu X2“, zakljjučila je humanitarno tipovanje za MOZZART Milica Dabović koja će donaciju usmeriti ka Savezu gluvih i nagluvih Srbije.

Piše: Đurđe Mečanin
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.