Hitno saopštenje Zvezde posle nereda u meču sa Žalgirisom

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 13:00

Hitno saopštenje Zvezde posle nereda u meču sa Žalgirisom

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem sa oznakom "hitno", nakon dešavanja po završetku utakmice Evrolige protiv Žalgirisa.

Crveno-beli su izgubili meč rezultatom 91:93, a navijači su nezadovoljstvo suđenjem iskazali gađanjem sudijske trojke dok je izlazila sa parketa.

Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena:

"KK Crvena zvezda Meridianbet je tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << noći, po hitnom postupku identifikovao više osoba koje su u toku, i po završetku utakmice protiv Žalgirisa, bacila predmete na teren, i u pravcu sudija ovog meča, oštetili tunel i pokušali da naruše fizički integritet pojedinih aktera ove utakmice.

KK Crvena zvezda Meridianbet sa žaljenjem konstatuje da su bez obzira na sva dešavanja tokom utakmice, incidenti na kraju utakmice bacili su senku na sve napore kluba da organizuje utakmicu bez incidenata. Klub je u kontaktu sa nadležnim organima koji će nakon što budu prikupljeni svi neophodnu podaci i budu identifikovana sva lica, reagovati u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima dok će klub u skladu sa internim pravilima tim licima oduzeti sezonske karte i zabraniti ulaz na utakmice u organizaciji kluba", stoji na zvaničnom sajtu Zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.