Hemofarm doveo Gagića

Izvor: RTS, 19.Avg.2011, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hemofarm doveo Gagića

Košarkaški klub Hemofarm potpisao je ugovor sa centrom Đorđem Gagićem. Ugovor je potpisan na tri godine, a centar izjavio da mu je drago što će sarađivati sa Željkom Lukajićem.

Gagić ima 21 godinu, visok je 210 centimetara, a ugovor je potpisao na tri godine. U Hemofarm je prešao iz crnogorskog Mornara.

"Đorđe je došao na probu i zadovoljni smo kako se uklopio. S obzirom na godište, visinu, prilično >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dobar šut i borbenost, siguran sam da ima potencijala", kazao je trener Hemofarma Željko Lukajić.

Gagić je istakao kako mu je drago što će raditi sa trenerom Lukajićem.

"Verujem da ću dobiti priliku da se afirmišem u dresu Hemofarma. Vršac mi se za ovih nekoliko dana čini kao zaista lep i topao grad. Očekujem dobru sezonu, samo još malo da se uklopim u način igre", dodao je Gagić.

Hemofarm u novu sezonu ulazi bez standardnih prvotimaca Milivoja Božovića i Bojana Krstovića, koji su prešli u Budućnost iz Podgorice i bez Miljana Pavkovića, koji će karijeru nastaviti u Radničkom iz Kragujevca.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.