HITAN SASTANAK ABA LIGE I KLS: Situacija potpuno neizvesna, a mora da se nađe rešenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 18:04

HITAN SASTANAK ABA LIGE I KLS: Situacija potpuno neizvesna, a mora da se nađe rešenje

Uvek neki problemi u srpskoj košarci.

Košarkaška liga Srbije i ABA liga su se pronašli u veoma neizglednoj poziciji, iz koje se još ne nazire kraj. KLS je odredio termine finalne serije, dok je ABA uradila to isto i poklopila identične kao i KLS, zbog čega je započet i "rat".

Kako "Sportklub" prenosi, KLS i ABA liga su došle u poziciju kada traže rešenje, pošto su čelnici srpske košarke zatražili hitan sastanak sa ljudima iz ABA lige, kako bi sve prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u najboljem redu i kako ne bi došlo do štete epskih razmera.

Iz ABA lige je ubrzo stigao i potvrdan odgovor, te će se sastanak najverovatnije održati u četvrtak 8. juna.

Podsetimo, sve je krenulo otkako je ABA liga bila "neodlučna" sa terminima, KLS je potom odredila svoje, a samo nekoliko dana kasnije je stiglo saopštenje i ABA lige, koja je odredila svoje termine, ali koji se preklapaju sa Superligom.

To je dovelo i do niza saopštenja Crvene zvezde, koja je istakla da neće igrati finale ABA lige sve do samog kraja Superlige.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sve u poslednjem trenutku: Hitan sastanak čelnika KLS i AdmiralBet ABA lige!

Izvor: 24sedam.rs, 07.Jun.2023

Postoji velika mogućnost da se poklope finalne serije oba takmičenja

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.