Gurović napustio FMP: Proveo sam tri nezaboravne godine! I Čoviću i meni bilo je jako teško...

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2015, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gurović napustio FMP: Proveo sam tri nezaboravne godine! I Čoviću i meni bilo je jako teško...

"Hvala gospodinu Čoviću što mi je omogućio da napravim nešto veliko", rekao je bivši reprezentativac

Bivši košarkaški reprezentativac naše zemlje Milan Čiča Gurović više nije trener FMP-a. On je filijalu Crvene zvezde preuzeo pre dve godine, posle godinu dana vršenja funkcije pomoćnog trenera kluba sa Malog Kalemegdana.

Gurović je u izjavi za MOZZART Sport rekao da je imao sastanak sa Nebojšom Čovićem, ali da mu se zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na ponudi. Dodao je da ima nekoliko ponuda iz inostranstva.

 "Tačno je da nisam više u FMP. Imao sam razgovor sa gospodinom Nebojšom Čovićem pre dva-tri dana i dogovorili se da se raziđemo na prijateljski način. Iskreno i Nebojši i meni bilo je teško, jer sam u FMP i Crvenoj zvezdi proveo tri nezaboravne godine. Bila mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da započnem trenerski posao i hvala gospodinu Čoviću što mi je omogućio da napravim nešto veliko", rekao je Gurović za MOZZART Sport.

On je potvrdio da mu je Čović ponudio novi, trogodišnji ugovor, ali da je jednostavno želeo da okrene list i napravi veliki iskorak u trenerskoj karijeri.

"On (Nebojša Čović prim. aut.) je čovek koji je apsolutno razumeo moje želje i odluku. Čovek je iz košarke, i sam je igrao košarku svojevremeno i prihvatio je moju odluku i to što želim da napravim jedan novi, veliki korak u karijeri, bez obzira na to što mu je bilo teško".

Gurović je dodao i da ima nekoliko ponuda, ali da mu se jedna posebno dopada, te da bi najviše želeo da mu se ta želja i ostvari.

Prema prvim najavama, Gurovićev naslednik na klupi FMP-a najverovatnije će biti trener juniorskog tima Crvene zvezde, Slobodan Klipa.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.