Grujin o opomenama: Sudije da pre meča skrenu pažnju, umesto što se kažnjava posle

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Maj.2014, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujin o opomenama: Sudije da pre meča skrenu pažnju, umesto što se kažnjava posle

Predsednik Radničkog iz Kragujevca Ivan Grujin rekao je da ne razume opomene direktora lige zbog opreme, i ocenio da bi uprava lige i klubovi trebalo da se okrenu košarci.
(FOTO: V. Marković)
Direktor Košarkaške lige Srbije Dragan Gogić opomenuo je igrače Radničkog Marka Brkića i Stefana Jovića zbog opreme koja nije u skladu sa pravilima, a u kojoj su nastupili u osmom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prvenstva.
Meni sve to jako smeta. Mi smo pre svega ljudi. Može sudija pre početka meča da nam skrene pažnju da ti steznici ili helanke nisu u skladu sa propisima, pa da, na kraju krajeva, i zabrani igraču ulazak na teren, dok to ne zameni ili ne skine – rekao je Grujin agenciji Beta.
Prema propozicijama, sva dodatna oprema treba da bude u bojama opreme u kojoj se trenutno nastupa.
Tako je i u Jadranskoj ligi i u Evrokupu, ali tamo su nam uvek pre meča govorili ako oprema nije dobra. Mislim da sve možemo da rešimo dogovorom. Možemo da se sastanemo i sve što je na papiru proučimo na pravi način. Ovo je jako ružno, da se utakmica odigra i onda da nas kažnjavaju i opominju. Meni to sve izgleda na teranje inata – rekao je Grujin.
Predsednik Radničkog je kazao i da pravila koja nisu dobra, treba da se menjaju.
Možemo zajedno sve da proučimo i ako se složimo da neke propise ne treba primenjivati, onda možemo na prvom sastanku predsedništva to da izmenimo, dopunimo. Treba da se okrenemo košarci, a ne banalnim stvarima. Meni sve ovo izgleda kao sitničarenje i teranje inata, i direktora i klubova – rekao je Grujin.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Radničkog: Čelnici lige kaznama teraju inat

Izvor: Sportal.rs, 14.Maj.2014, 00:25

Predsednik košarkaškog kluba Radnički iz Kragujevca Ivan Grujin rekao je da ne razume opomene direktora lige zbog opreme i ocenio da bi uprava lige i klubovi trebalo da se okrenu košarci.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.