Izvor: RTS, 17.Sep.2021, 07:36

Greg Popovič se oprostio od Dude: Ikona košarke i ličnost veća od života

Jedan od najboljih košarkaških trenera na svetu, Greg Popovič, oprostio se od preminulog srpskog stručnjaka Dušana Dude Ivkovića.
Dušan Ivković preminuo je u 78. godini, a od jednog od najvećih trenera u istoriji košarke oprostili su se brojni prijatelji, klubovi, igrači...

Među njima je bio i trener San Antonio sparsa i selektor košarkaške reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << SAD, Greg Popovič.
"Dušan Ivković bio je ikona u svetu košarke. Posedovao je ličnost koja je bila veća od života, bio je vrhunski poznavalac i majstor košarke. Moje vreme sa Dudom, da li u Evropi ili u SAD, bilo je ispunjeno čudima i konstantnim znanjem da je njegovo prisustvo bilo jedinstveno. Moje saučešće Neni i njegovoj porodici", naveo je Popovič, a prenose Sparsi.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GREG POPOVIČ SE OPROSTIO OD DUDE: Bio je gospodar košarke, vanvremenska ličnost (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021

Nikad nije krio koliko poštuje srpskog stručnjaka...Ne stišavaju se reakcije povodom smrti Dude Ivkovića. Poslednji u nizu oglasio se i čuveni trener San Antonija Greg Popovič, koji je u šoku posle tužne vesti koja je juče stigla iz Srbije...On se na Tviteru oprostio od proslavljenog stručnjaka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.