Gak: Drago mi je što smo se Vujošević i ja konačno razumeli

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Mar.2014, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gak: Drago mi je što smo se Vujošević i ja konačno razumeli

Gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak izjavio je u saopštenju dostavljenom medijima da će košarkaški klubovi Crvena zvezda i Partizan nagrade za rezultate dobiti u skladu sa finansijskim mogućnostima Beograda:
Prema zvaničkom pravilniku, košarkaški klub Partizan je ostvario pravo na nagradu od četiri miliona dinara, a Crvena zvezda na tri miliona. Oba kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << će tu nagradu dobiti u narednom periodu u skladu sa finansijskim mogućnostima grada.
Prema njegovim rečima, nagrade košarkaškim klubovima su veliki izdaci za Beograd, jer je budžet za školski sport deset miliona dinara:
Koliko su i ove nagrade veliki izdatak za grad, najbolje govori podatak da je naš budžet za školski sport, u čijim programima učestvuje više od 200 hiljada mališanu, za čitavu godinu deset miliona dinara.
Trener Partizana Duško Vujošević u sredu je rekao da tom klubu nije isplaćen novac koji mu pripada na osnovu rezultata, a po pravilniku grada, kao i da je crno–belima trebalo da bude isplaćeno deset miliona dinara za plasman u Top 16 fazu Evrolige.
Gak je dan kasnije odgovorio da je Partizan kroz plasman u Top 16 fazu ostvario pravo na četiri miliona dinara, kao i da je taj klub od grada dobio mnogo više novca od Zvezde.
Vujošević je u četvrtak uveče kazao da se Partizanu taj novac ne poklanja, već da je to zasluženo rezultatima, ali i istakao da je pravilnik promenjen u sred sezone i da je cifra smanjena, kao i da je tačno da je Partizan dobio više novca od Zvezde.
Drago mi je što smo se trener Partizana i ja konačno razumeli. I vreme je da se stavi tačka na ovu besmislenu raspravu jer se prozivanjem grada neće ništa promeniti – naveo je Gak.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.