Finale NLB lige u Zagrebu

Izvor: RTS, 26.Mar.2010, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale NLB lige u Zagrebu

Završni turnir regionalne košarkaške NLB lige biće održan u Zagrebu od 22. do 24. aprila, objavlejno je danas na zvaničnom sajtu tog takmičenja.

Osim hrvatske prestonice, u konkurenciji za održavanje fajnal-fora bili su Podgorica, Vršac i Poreč, ali je prestonica Crne Gore otpala nakon eliminacije Budućnosti.

Direktor NLB lige Roman Lisac istakao je da je glavna prednost Zagreba u odnosu na konkurente bila velelepna "Arena", sagrađena za sampionat sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u rukometu, koji je održan prošle godine.

"Nakon izvanredno organizovanog završnog turnira u Beogradskoj areni 2009, odlučili smo da ove godine spektakl bude održan u novosagrađenoj zagrebačkoj dvorani", rekao je Lisac.

Zagreb je završni turnir regionalnog takmičenja organizovao 2004. godine, kada je šampionski prsten osvojio Refleks.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zagreb domaćin završnog turnira

Izvor: Beta, 26.Mar.2010

BEOGRAD, 25. marta 2010. (Beta) - Grad Zagreb biće domaćin završnog turnira Jadranske lige, saopštila je u petak uprava regionalnog takmičenja...Završni turnir održaće se od 22. do 24. aprila, a Zagreb će drugi put biti domaćin "fajnal fora". Uprava liga razmatrala je četiri kandidata,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.