Fernandez protiv Braunovog angažmana u timu Španije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2022, 11:33

Fernandez protiv Braunovog angažmana u timu Španije

Kapiten košarkaške reprezentacije Španije Rudi Fernandez poručio je da mu nije jasno šta će Amerikanac Lorenzo Braun u nacionalnom timu.

Bivši plejmejker Crvene zvezde dobio je španski pasoš i nastupaće na Evropskom prvenstvu jer "crvena furija" ima problem na poziciji organizatora igre.

Međutim, Fernandez smatra da to nije ispravno rešenje.

"Već sam razgovarao sa predsednikom Saveza Horheom Garbahosom u vezi sa ovim pitanjem. Ja sam kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i osećao sam obavezu da kažem svoje mišljenje. Meni to ne deluje ispravno. Saznao sam na konferenciji za medije da smo nacionalizovali igrača koji nema nikakve veze sa Španijom. Igrao sam sa Seržom Ibakom i Nikolom Mirotićem, ali oni su bili u našim akademijama otkad su bili mladi igrači", izjavio je Fernandez, a preneli španski mediji.

As Reala osvrnuo se i na rastanak madridskog kluba sa dugogodišnjim trenerom Pablom Lasom, koji je nedavno imao srčani udar, ali je posle toga želeo da nastavi sa poslom.

"Klub je doneo odluku i moramo da je poštujemo. Pablo je imao srčani udar na kraju sezone i možda je očekivao da će dobiti šansu da nastavi, ali klub je razmišljao drugačije", rekao je Rudi.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.