Fenomenalna finta na Filipinima

Izvor: B92, 22.Nov.2013, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fenomenalna 'finta' na Filipinima

Nije potrebno uvek biti najveći, najjači ili najbrži u košarci da bi se dao lak koš, nekada je važno samo biti najsnalažljiviji.

Takav je upravo bio dotični Vili Miler, koji je pre dva meseca na Filipinima prevario sve na parketu, i saigrače i što je još važnije rivale, te lagano poentirao na startu meča.

Nakon podbacivanja lopta je stigla do Milera koji ju je uhvatio u reketu, okrenuo se ka drugom košu što je bio znak za rivala da se povuče, međutim, on je već bio pod košem protivnika i lagano poentirao.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fenomenalna 'finta' na Filipinima

Izvor: B92, 22.Nov.2013

Nije potrebno uvek biti najveći, najjači ili najbrži u košarci da bi se dao lak koš, nekada je važno samo biti najsnalažljiviji...Takav je upravo bio dotični Vili Miler, koji je pre dva meseca na Filipinima prevario sve na parketu, i saigrače i što je još važnije rivale, te lagano poentirao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.