Fener u dugovima, predsednik zbog pogaženog obećanja ne sme Željku na oči

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener u dugovima, predsednik zbog pogaženog obećanja ne sme Željku na oči

Prvi čovek košarkaškog kluba Fenerbahče priznao je da ga je sramota od Željka Obradovića zbog toga što je pogazio dato obećanje.

Ukoliko ste mislili da se samo srpski košarkaški klubovi suočavaju sa finansijskim problemima, primer Fenerbahčea potvrđuje suprotno.

Klub koji sa klupe predvodi najtrofejniji trener Evrope i koji je zahvaljujući Željku Obradoviću osvojio Evroligu suočava se sa ozbiljnim problemima.

Predsednik aktuelnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona Turske Ali Koč priznao je da je zbog ozbiljnih dugovanja pogazio reč koju je dao Željku Obradoviću i da ga je zbog toga sramota.

"Obećao sam Željku Obradoviću da ćemo sve plaćati na vreme, ali nismo u stanju. Zbog toga me je sramota pred njim", rekao je Koč za Fenerbahče TV.

Prvi čovek istanbulskog kluba istakao je da je Fener opterećen sa 8.5 miliona evra dugovanja. To jeste ozbiljna cifra, ali turski mediji prenose da je benigna ako se ima u vidu da sve sportske sekcije Fenerbahčea duguju preko 600 miliona evra.

Ali Koč je početkom juna 2018. godine preuzeo funkciju prvog čoveka Fenerbahčea i zadužen je za sve sekcije turskog giganta.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.