Fajnal for NLB lige u Tel Avivu

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Jun.2011, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fajnal for NLB lige u Tel Avivu

Rukovodstvo regionalne košarkaške NLB lige objavilo je da će sezona u tom takmičenju početi 8. oktobra sa 14 učesnika, a da će završni turnir biti održan u Tel Avivu.

Sigurni učesnici NLB lige u sezoni 2011/12. su Partizan, Hemofarm, Radnički Kragujevac (Srbija), Union Olimpija, Krka, Helios, Zlatorog (Slovenija), >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Široki (BiH), Budućnost (Crna Gora), Zagreb, Cedevita (Hrvatska) i Makabi Tel Aviv, a specijalne pozivnice dobili su Cibona i FMP.
Ligaški deo takmičenja igra se do 17. marta sledeće godine, a završni turnir u Tel Avivu predviđen je za april. Titulu regionalnog prvaka brane košarkaši beogradskog Partizana.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.