FMP i Radnički igraju u četvrtak

Izvor: Sportal.rs, 16.Nov.2009, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP i Radnički igraju u četvrtak

Utakmica osmog kola regionalne košarkaške NLB lige između FMP-a i Radničkog iz Kragujevca, koja je trebalo da bude odigrana u utorak u Železniku, odložena je zbog trodnevne žalosti koju je vlada proglasila posle smrti patrijarha Pavla.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan žalosti u Srbiji

Izvor: SrbijaNet.rs, 16.Nov.2009

Povodom smrti njegove svetosti patrijarha srpskog Pavla, Vlada Srbije je za dane žalosti u Srbiji  proglasila 16. 17. i 18. novembar. Državnim zastavama spuštenim na pola koplja, minutom ćutanja i prilagodjenim medijskim programima povodom trodnevne žalosti, biće

Nastavak na SrbijaNet.rs...

NLB: Odložen i meč u Vršcu

Izvor: Mondo, 16.Nov.2009

Utakmica osmog kola NLB lige između Hemofarma i Zadra, koja je trebalo da se u utorak odigra u Vršcu, odložena je zbog trodnevne žalosti koju je vlada Srbije proglasila posle smrti patrijarha Pavla.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.