FIBA: Košarkaši Srbije na petom mestu rang liste, košarkašice osme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2020, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA: Košarkaši Srbije na petom mestu rang liste, košarkašice osme

Muška košarkaška reprezentacije Srbije zauzima petu poziciju na najnovijoj listi Međunarodne košarkaške federacije (FIBA).

Košarkaši Srbije popravili su plasman posle februarskih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine i prestigli su Francusku na petom mestu FIBA rang liste.

Na prvom mestu su Sjedinjene Američke Države, a slede ih Španija, Australija i Argentina, a u Top 10 su još Grčka, Litvanija, Češka i Brazil.

Košarkašice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije na osmom mestu FIBA liste

Ženska košarkaška reprezentacije Srbije zauzima osmu poziciju na najnovijoj listi Međunarodne košarkaške federacije (FIBA).

Izabranice Marine Maljković pokvarile su plasman za jednu poziciju, pošto ih je pretekla reprezentacija Belgije na sedmom mestu.

Na čelu liste u Sjedinjene Američke Države, Australija je na drugom mestu, Španija je treća, a u među pet najboljih reprezentacija na svetu su Kanada i Francuska.

Među 10 najbolje rangiranih su i selekcije Turske, Japana i Kine.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Srbije na petom mjestu FIBA rang-liste, BiH 45.

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2020

Muška košarkaška reprezentacije Srbije zauzima petu poziciju na najnovijoj listi Međunarodne košarkaške federacije (FIBA).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.