Evrokup: Nova kazna za Zvezdu

Izvor: B92, 17.Dec.2012, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrokup: Nova kazna za Zvezdu

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 2.000 evra zbog neodgovornog ponašanja navijača na utakmici šestog kola H grupe Evrokupa protiv Kahasola.

Prema izveštaju koji je poslat iz kancelarije Evrokupa, Zvezda se kažnjava zbog ubacivanja tvrdih predmeta (dva upaljača).

Kako se navodi u saopštenju beogradskog kluba, s obzirom da je zbog ubacivanja papirnih rolni i upotrebe lasera na utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Orleanom Zvezda već kažnjavana, stiglo je i upozorenje o mnogo oštrijim sankcijama ukoliko se nešto slično ponovi.

Ukoliko opet dođe do ovakvog incidenta tokom Last 16 faze Evrokupa, crveno-beli će biti kažnjeni u iznosu između 10.000 do 100.000 evra.

Rukovodstvo crveno-belih zbog toga je apelovalo na navijače da na teren ne ubacuju bilo kakve predmete, ne koriste lasere i ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva.

Zvezdu u drugoj fazi Evrokupa, koja počinje 9. januara, očekuju dueli sa Uniksom, Ulmom i Galatasarajem.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ULEB kaznio Zvezdu – hiljadu evra "po upaljaču"

Izvor: Sportal.rs, 17.Dec.2012

Crvena zvezda DIVA kažnjena je sa 2.000 evra zbog ubacivanja tvrdih predmeta (dva upaljača) na utakmici šestog kola H grupe Evrokupa sa Kahasolom.

Nastavak na Sportal.rs...

Evrokup kaznio Zvezdu sa 2.000 evra

Izvor: Blic, 17.Dec.2012

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 2.000 evra zbog neodgovornog ponašanja navijača na utakmici šestog kola H grupe Evrokupa protiv španskog Kahasola...Prema izveštaju koji je poslat iz kancelarije Evrokupa, Zvezda se kažnjava zbog ubacivanja tvrdih predmeta (dva upaljača)...Kako se...

Nastavak na Blic...

Crvena zvezda kažnjena sa 2.000 evra

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2012

Crvena zvezda je kažnjena je sa 2.000 evra zbog ponašanja navijača na utakmici šestog kola Evrokupa protiv Kahasola, saopštio je beogradski klub.. Prema izveštaju koji je poslat iz kancelarije Evrokupa, Zvezda se kažanjava zbog ubacivanja tvrdih predmeta (dva upaljača) na teren sa dve hiljade...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.