EP (žene): Fenomenalna Srbija se bori za medalju!

Izvor: Sportal.rs, 26.Jun.2013, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP (žene): Fenomenalna Srbija se bori za medalju!

Srbija je u polufinalu Evropskog prvenstva u košarci za žene! Fantastične dame predvođene selektorkom Marinom Maljković savladale su u četvrtfinalu selekciju Italije rezultatom 85:79 (23:26, 15:16, 26:23, 21:14) i tako stekle pravo da se bore za medalju u Francuskoj! Osim toga, naše devojke su izborile i plasman na Svetsko prvenstvo naredne godine!Srbija je do pete pobede u nizu na ovom prvenstvu stigla fantastičnom igrom i serijom od 11:0 u poslednja dva minuta meča.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

EP (Ž): Srpkinje u polufinalu!

Izvor: Mondo, 26.Jun.2013

Ženska reprezentacija Srbije izborila je plasman među četiri najbolja tima na Evropskom šampionatu u Francuskoj. Devojke su savladale Italiju (85:79) i za ulazak u finale igraće sa Španijom..Najbolje košarkašice Srbije igraće u polufinalu Evropskog prvenstva u Francuskoj...U teškom i neizvesnom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.