EKIPA FILMA “BIĆEMO PRVACI SVETA” U BIOSKOPU “VILIN GRAD”

Izvor: kult-URA.com, 26.Feb.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKIPA FILMA “BIĆEMO PRVACI SVETA” U BIOSKOPU “VILIN GRAD”

U nedelju, 1. marta, ekipa filma “Bićemo prvaci sveta” pokloniće se niškoj publici u bioskopu “Vilin Grad”. Glumci će se sa publikom družiti nakon specijalne projekcije koja je zakazana u 19:30. Ulaznice za ovu projekciju su u prodaji.
“Bićemo prvaci sveta“ je priča o četiri pionira koji su osnovali Jugoslovensku školu košarke i koji su zaslužni za razvoj ovog sporta u Evropi – Nebojša Popović (Strahinja Blažić), Borisav Stanković (Aleksandar Radojičić), Radomir Šaper (Miloš Biković) i Aleksandar Nikolić (Marko Janketić).
Centralni događaj je finalna utakmica na Svetskom prvenstvu u Ljubljani, 1970. godine, između timova Jugoslavije i Sjedinjenih Američkih Država....
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.