Dva gostovanja Konstantina na startu sezone

Izvor: JužneVesti.com, 03.Sep.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva gostovanja Konstantina na startu sezone

U prva 2 kola Košarkaške lige Srbije ekipu niškog Konstantina očekuju igranje u Čačku sa Borcem i u Beogradu protiv Beovuka 72. Prvi meč u Nišu imaće u 3. kolu protiv Jagodine.

Žrebom u Beogradu izvučeni su takmičarski brojevi za novu sezonu koja počinje 3. oktobra.

Nakon dva gostovanja Nišlije 17. oktobra dočekuju Jagodinu, a potom im slede >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dueli u Vršcu i sa Smederevom 1953 u Čairu.

Šesto kolo Konstantinu donosi susret sa ekipom Mladosti u Zemunu, novim prvoligašem.

Potom niški tim dočekuje Tamiš, pa gostuje OKK Beogradu.

U 9. kolu Konstantin igra sa Napretkom u Nišu, zatim ga očekuju dva derbija - sa FMP-om u gostima i opet kod kuće protiv Vojvodine.

Duel sa Slogom nišku ekipu očekuje u 12. kolu, a poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva Konstantin igra u Nišu protiv Spartaka.

Ekipa iz Niša prošle sezone je zauzela drugo mesto u Košarkaškoj ligi Srbije, a u Superligi bila sedma.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Konstantin otvara sezonu u gostima

Izvor: NTV.rs, 03.Sep.2015

Košarkaši Konstantina otvoriće novu sezonu na gostujućem terenu. Početak prvenstva zakazan je za treći i četvrti oktobar, a izabranici Marka Cvetkovića će tada gostovati ekipi Borca u Čačku. Prvi meč pred domaćom publikom niški tim odigraće u trećem kolu kada u Čair stiže Jagodina....

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.