Dule Vujošević ponovo na parketu!

Izvor: Mondo, 18.Jun.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dule Vujošević ponovo na parketu!

Proslavljeni košarkaški trener Duško Vujošević ima novi posao.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Bivši trofejni trener Partizana Duško Vujošević novi je šef stručnog štaba rumunske Univerzitatee, sa kojom je potpisao jednogodišnji ugovor.

Posle Partizana i razlaza na ne baš lep način sa novom upravom, Vujošević je jedno vreme bio selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali je zbog velikih zdravstvenih problema morao da napusti košarku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
U međuvremenu je imao nekoliko operacija, a očekuje ga i transplantacija bubrega. Ali, ne predaje se i ponovo je odlučio da preuzme neki klub.

Sudeći prema fotografiji na sajtu kluba, na kojem je napisano da "legenda evropske košarke" preuzima Univerzitateu, Vujošević ne izgleda najbolje. Ali, nadamo se da će mu rad u onome što najviše voli pomoći da se oseća bolje.

"Srećan sam što sam postao deo ozbiljnog kluba sa velikim ambicijama. Nije mi bilo lako da prihvatim ovu ponudu, ali sam posle informacija koje sam prikupio, a razgovarao sam i sa mojim bivšim igračem Aleksandrom Rašićem, shvatio sam koliko je ovaj klub ozibljan i za evropski nivo košarke. Za mene je karakter igrača i stručnog štaba sa kojima radim veoma važan. Većina ekipe će biti 'renovirana', posebno kada su stranci u pitanju. Biće izabrani samo oni koji imaju pobednički duh, jer je na kraju taj karakter, istina i iskrenost, ono što daje rezultat" rekao je Vujošević za sajt kluba.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.