Drugo kolo Amaterske košarkaške lige Leskovca

Izvor: JUGpress.com, 09.Apr.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugo kolo Amaterske košarkaške lige Leskovca

LESKOVAC

Da je pokretanje Amaterske košarkaške lige Leskovca dobar potez pokazale su prve dve utakmice drugog kola.

Najpre je u derbiju veterana koji nastupaju za ekipe „Dnevnik juga“ i „Borac Prolaz kafe“ viđena neizvesna borba do samog kraja.

Na terenu su na stare dane košarkaške slave podsetili Slobodan Mitić Žuća, Goran Vukadinović, Jovica Arsić, Saša Jović, Siniša Stošić, Igor >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Stojanović, Srđan Arizanović…

Ekipa Borca je nakon mnogo efektnih poteza pobedila sa 58:56 (28:28).

Ni drugi meč nije bio manje interesantan i zanimljiv, jer je nakon dva produžetka ekipa Aktavis Akademije pobedila u duelu sa Kancelarijom za mlade Leskovac rezultatom 93:89.

Ako su u u prvom meču veterani pokazali šta je nekad bilo, u ovom drugom su mlade snage leskovačke košarke pokazale šta će da bude i da Leskovac može da se nada renesansi košarke.

Utakmica Dabo – Dubočica je trebalo da bude odigrana u Grdelici, ali je odložena zbog kiše i biće odigrana naknadno.

U Pečenjevcu će domaći istoimeni tim dočekati Omladinac u nedelju od 17 časova.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.