Dragić dobio Draženov dres i zaplakao

Izvor: N1 televizija, 19.Sep.2017, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragić dobio Draženov dres i zaplakao

Najbolji igrač Evropskog šampionata u košarci Goran Dragić nije zaplakao posle osvajanja zlatne medalje, ali jeste dva dana kasnije pred televizijskim kamerama u Ljubljani.

Plejmejkera Majamija rasplakao je gest Biserke Petrović, majke legendarnog Dražena, koja je novinare Planet TV zamolila da Dragiću predaju dres Nju Džersija sa brojem 3 u čast zlatne medalje osvojene u Istanbulu.

Sjajni košarkaš je Sloveniju do istorijskog uspeha predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sa istim brojem, a koliko ga je gest Draženove majke dirnuo potvrđuju i suze.

"Veliko hvala. Ovo je jedan od najlepših poklona koje sam dobio u životu. Svi znamo šta je Dražen uradio za jugoslovensku i svetsku košarku. Bio mi je idol. Bila mi je čast da nosim dres sa brojem 3 legende svetske košarke. Neka počiva u miru", istakao je Dragić, koji je danas još jednom potvrdio da mu je šampionat Evrope bio oproštaj od nacionalnog tima.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dragić dobio Draženov dres na poklon – i zaplakao

Izvor: RTS, 19.Sep.2017

. Najbolji igrač Evropskog prvenstva, Goran Dragić, koji je svojim bravurama (uz dužno poštovanje trenerskom umeću Igora Kokoškova i, naposletku, umeću svakog od igrača slovenačkog tima pojedinačno) nosio svoj tim ka zlatu, dobio je vredan poklon kao znak počasti – a potom je i zaplakao.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.