Dobra partija Konstantina protiv lidera

Izvor: JužneVesti.com, 06.Feb.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra partija Konstantina protiv lidera

Iako se očekivala laka pobeda trenutnog lidera na tabeli, niški košarkaški klub Konstantin pružio je možda i najbolju partiju ove sezone i, bez trojice prvotimaca, dobro namučio Vršac koji je ipak slavio sa 91:85.

Iskupljujući se za promašaje u ključnim trenucima prošlog meča, najefikasniji je bio Kajl Rendal koji je ubacio 31 poen, dok se kod domaćih istakao Nikola Jeftić sa 20 i Bojan Krstović sa 18 poena.

U prvih 5 minuta delovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je kao da su timovi zamenili uloge na terenu, pa su Nišlije rešetale mrežu protivnika koji je imao velikih problema i u napadu i u odbrani. Ipak, u 2. četvrtini su se Vrščani malo povratili i na poluvremenu imali prednost od 4 poena, za koju se ispostavilo da je bila ključna za pobedu jer su timovi bili potpuno izjednačeni u drugom delu igre.

Da su se ovako i u prethodnim utakmicama borili i šutirali niški košarkaši, verovatno da se ne bi nalazili na pretposlednjem mestu Košarkaške lige Srbije, sa svega 1 pobedom u 16 kola. Oni će u sledećoj utakmici ugostiti Tamiš koji je 7. na tabeli.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.