Dobio poklon sa potpisom legende; Vučić: Čim završim fakultet, pokloniću je klincima FOTO

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 13:39

Dobio poklon sa potpisom legende; Vučić: Čim završim fakultet, pokloniću je klincima FOTO

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novu fotografiju na Instagramu na kojoj je pokazao poklon od američkih gostiju.

"Predivan poklon od mojih američkih gostiju #AIPAC sa potpisom Larija Brda, legendom Bostona, američke i svetske košarke. Čim završim fakultet za košarkaškog trenera, ovo će biti jedna od lopti koje ću da poklonim klincima koje ću da vodim, u stvari, da pokušam da ih nečemu naučim, makar i na sopstvenim lošim iskustvima", napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Vučić na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ DOBIO NA POKLON LOPTU SA POTPISOM LARIJA BIRDA: Čim završim fakultet za trenera, pokloniću je klincima koje ću da vodim (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na poklon dobio loptu sa potpisom legende Boston Seltiksa...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je na poklon košarkašku loptu sa potpisom Larija Brda, legende Bostona, američke i svetske košarke...- Predivan poklon od mojih američkih gostiju #AIPAC sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.