Đorđević pronašao klub: Šta će biti sa reprezentacijom?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević pronašao klub: Šta će biti sa reprezentacijom?

Ono o čemu se šuškalo prethodnih nedelja konkretizovano je ovog vikenda. Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević preuzeće od Svetislava Pešića minhenski Bajern.

Kako prenosi specijalizovani košarkaški portal Sportando dogovor oko saradnje dve strane je postignut pa će Đorđević potpisati trogodišnji ugovor sa klubom iz Bavarske.

Mladi stručnjak je prošle sezone vodio atinski Panatinaikos, a tokom karijere sedeo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i na klupi italijanskih velikana Olimpije i Benetona.

Kada je u pitanju reprezentacija Đorđević ima ugovor sa Košarkaški savezom Srbije do 2019. godine pa će verovatno biti pronađen modalitet kako bi mogao da obavlja obe funkcije.

Pod selektorskom palicom Aleksandra Đorđevića reprezentacija Srbije je osvojila drugo mesto na Svetskom i četvrto na Evropskom prvenstvu, a takođe je uspela da izbori plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

"Orlovi" će na Olimpijskim igrama igrati u grupi sa selekcijama SAD, Francuske, Australije, Kine i Venecuele.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Lokosi imaju novog trenera (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2016, 17:17

Košarkaški klub Lokomotiva Kubanj iz Kranodara je pronašao zamenu za Jorgosa Barcokasa, koji je preuzeo Barselonu...Kormilo "opustelog broda" usidrenog u Krasnodaru na Kubanju će preuzeti njegov zemljak Focis Kacikaris...Lokomotiva će 49-godišnjem grčkom stručnjaku biti sedmi klub u karijeri...Kacikaris...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.