Đorđević: Osmeh na lice, vatra u srcu, mir u glavi

Izvor: Press, 31.Avg.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Osmeh na lice, vatra u srcu, mir u glavi

Srpski košarkaši izgubili su danas od selekcije "trikolora" rezultatom 74:73 u 2. kolu A grupe prvenstva sveta u Španiji.

"Oba tima svim srcem su želela pobedu, naravno, ja sam protivniku čestitao, međutim, svaka loša odluka bila je protiv nas. Imamo vatru u srcu, ali želimo da nas poštuju na parketu, jer igramo najpošteniju moguću košarku. Ne znam da li je bio faul u poslednjem napadu Francuske, ali sam siguran >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je bio faul na Bogdanoviću. Moram još jednom da pogledam snimak, ali mislim da sam u pravu. On je naš igrač za završnice, to mu je posao i svi mu verujemo u tim trenucima. ", rekao je Ðorđević za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

On smatra da nacionalni tim nije mogao da pronađe odgovor na protivničke šuteve za tri poena. 

"Čestitam igračima, bili su spremni da pobede Francuze. Mi ne zavisimo od jednog ili dva igrača, igramo jaku odbranu i na to sam ponosan. Promašili smo neke otvorene šuteve, verovatno ćemo to pogađati u narednim utakmicama. Čeka nas sutra važna utakmica u grupi, protiv Irana, a zatim još važnija protiv Brazila. Igračima je najteže, moramo što pre da ih vratimo. Osmeh na lice, vatra u srcu i mir u glavi, to je ono što nam sada najviše treba", zaključio je Ðorđević.

Utakmica 3. kola A grupe prvenstva sveta između Srbije i Irana igra se sutra u Granadi od 15.30 sati.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević: Bogdan igrač za završnice

Izvor: OkRadio.rs, 01.Sep.2014, 07:52

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da njegova zaslužuje poštovanje, pošto smatra da je oštećena u završnici utakmice protiv Francuske. Košarkaši Srbije izgubili su danas u Grandi od Francuske sa 74:73 u utakmici drugog kola Grupe A na Svetskom prvenstvu u Španiji. "Trikolori"...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.