Đorđević: Naravno da i dalje razmišljam o četvrtfinalu

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Naravno da i dalje razmišljam o četvrtfinalu

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da njegova ekipa predstojeći meč protiv Češke mora da odigra kao protiv SAD i da Svetsko prvenstvo završi na dostojanstven način.
Kvota u MaxBetu na pobedu Srbije protiv Češke je 1.15.
Utakmica koju treba završiti na pravi način, na onaj na koji smo to učinili protiv Amerike, a tu utakmicu smo odigrali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << fantastično, koncentrisano, vodili smo 40 minuta… Tako treba da uđemo i u meč protiv Češke, da završimo turnir na dostojanstven način, kako pristaje pravim, ozbiljnim profesionalcima – rekao je Đorđević.
Srbija od 14.00 u Pekingu igra poslednju utakmicu na Svetskom prvenstvu u Kini, protiv Češke u borbi za peto mesto.
– Naravno da su misli i dalje na toj utakmici čevrtfinala i to će da ostane, to je tako… Međutim, treba se samo koncentrisati na košarkaške stvari i iz toga tražiti dobar završetak takmičenja.
O narednom rivalu selektor ima samo pozitivne reči.
– Česi su ekipa koja se jako digla. Bez obzira na to što nema Veselog, u Balvinu, na poziciji pet, našli su stub odbrane, a i napada uz Satoranskog koji je apsolutni lider i koji je odigrao fantastično prvenstvo… Oni su jedno od iznenađenja ovog Svetskog prvenstva, zajedno sa Poljskom, jer su ušli među prvih osam i tako napravili sjajan rezultat. Reč je o reprezentaciji koja je iz jednog rada, iz procesa i kontinuiteta, došla do ovog rezultata i zaslužuje samo čestitke – kazao je selektor Srbije.

The post Đorđević: Naravno da i dalje razmišljam o četvrtfinalu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.