Đorđević: Dobar početak, ali put je dug

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Dobar početak, ali put je dug

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević bio je zadovoljan danas prikazanom igrom svog tima na startu Svetskog prvenstva u Kini.

Srbija je ubedljivo pobedila Angolu sa 105:59 u prvom meču na Mundobasketu.

"Ozbiljna utakmica, ozbiljan pristup i ozbiljna priprema. Dobro smo otvorili meč, kontrolisali napad, odbranu, skok, nalazili dobre pozicije za šut. Ovo nam daje samopouzdanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za naredne mečeve", rekao je Đorđević na konferenciji za medije posle meča u Fošanu.

On je istakao da su njegovi izabranici dobro počeli šampionat, ali da nema opuštanja, jer sledi meč protiv Filipina u ponedeljak od 13.30.

"Dobar početak, ali tek je početak. Dug je put. Znamo sta želimo, ali moramo ostati skromni i da spremimo se za sledeći meč. Znamo koliko su Filipinci strastveni i ponosni. Moramo svakom meču maksimalno pristupiti. Sve zavisi od nas", rekao je on.

Selektor je kazao da je Nemanja Bjelica nedostajao timu.

"Bjelica imao jak trening danas, bolje je. Idemo iz dana u dan, videćemo kako će reagovati. Nedostaje nam, kao i svaki igrač", zaključio je Đorđević.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ðorđević: Dobar početak, ali put je dug

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2019

FOŠAN - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević bio je zadovoljan danas prikaznom igrom svog tima na startu Svjetskog prvenstva u Kini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.