Đetići menjaju Amerikance

Izvor: RTS, 25.Apr.2012, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đetići" menjaju Amerikance

Amerikanac Omar Kuk koji je donedavno branio boje Crne Gore dobio je zamenu u reprezentaciji te zemlje. Kako prenose crnogorski mediji bek madridskog Reala Džejsi Kerol pristao je da zaigra za "đetiće". Dolazak Kerola bi značilo da Kuk definitivno više neće igrati za naše susede pošto pravila samo jedan naturalizovani igrač može biti u reprezentaciji.

U nacionalnom košarkaško timu Crne Gore rešili su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da promene strance. Kako prenose pojedini crnogorski mediji, doskorašnjeg plejmejkera „đetića", Amerikanca Omara Kuka, u redovima reprezentacije te zemlje, zameniće zemljak Džejsi Kerol.

Kerol ove sezone pruža sjajne partije u redovima madridskog Reala i trenutno je jedan od najboljih strelaca u Evropi.

Pravila zabranjuju da se u jednoj reprezentaciji nađu dva naturalizovana stranca, tako da će dolazak Kerola značiti i definitivan odlazak Omara Kuka iz reprezentacije Crne Gore.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.