ĐORĐEVIĆ BESAN POSLE PORAZA: ON više tako neće moći u reprezentaciji Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐORĐEVIĆ BESAN POSLE PORAZA: ON više tako neće moći u reprezentaciji Srbije!

Novi neuspeh teško pao selektoru košarkaške reprezentacije.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević bio je vrlo ljut posle poraza od Izraela u kvalifikacijama za Mundobasket u Kini.

NE PROPUSTITE: Meridian danas slavi 18. rođendan i bukvalno SVAKO DOBIJA!

KVALIFIKACIJE ZA SP: Orlovi PALI u Izraelu! Sve je u našim RUKAMA, ali više nemamo pravo na KIKS (FOTO)

- Izrael je dobra, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kvalitetno vođena ekipa, sa velikim talentom na bekovskim pozicijama i sa tri evroligaška igrača koji su im danas umnogome pomogli da dođu do pobede. Odigrali su iskusno, a Pnini je ponovo bio ključni igrač. Mi nismo dobro odigrali završnicu, previše izgubljenih lopti u poslednja tri minuta koštalo nas je poraza. Nemam zamerki na zalaganje, ali pored zalaganja moramo da imamo i neke druge stvari da bi pobedili utakmicu. Video sam i nešto što mi se nije svidelo. Imamo 12 igrača, ali nisu svi bili spremni da fizički ulože napor kakav zahteva ovaj meč. Jedan je bio 'aut' i to je nedopustivo. U mom timu, u Srbiji, nacionalnom timu – pričao je Đorđević.

Orlove je zadesio novi maler pred utakmicu sa Grčkom u ponedeljak.

- Ljut sam što igrači nisu shvatili važnost svakog poena i razlike sa kojom se meč dobija ili gubi, iako smo na to ukazivali u poslednja tri tajm-auta. Očekuje nas utakmica sa Grčkom, u kojoj ćemo nadam se biti jači za Stefana Jovića i Vasilija Micića. Nažalost, u timu neće biti Vladimir Lučić, koji je zbog povrede ramena i terapije, morao da se vrati u Nemačku – zaključio je selektor Srbije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.