Direktor Hemofarma: Da finale bude kao špansko

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2010, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor "Hemofarma": Da finale bude kao špansko

VRŠAC -

U prvu utakmicu finala plej ofa prvenstva Srbjie košarkaši Hemofarma ulaze potpuno smireno i sa dosta optimizma, kaže direktor vršačkog kluba Marko Ivanović.

"Prvi put potpuno mirni dočekujemo utakmice sa Partizanom, posle najava protivnika u medijima da traže regularnost takmičenja. Ta vest nas je obradovala, ali mislim da je to normalna stvar i da ne treba posebno da se potencira, jer kako bi drugačije trebalo da bude", pita se Ivanović.

Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << operativac Hemofarma dodaje, međutim, da nikako ne bi voleo da se ponovi polufinale nacionalnog kupa, na koje se Košarkaški savez Srbije i čelnici lige nisu oglasili onako kako se očekivalo.

"Voleo bih da se naše prvenstvo završi kao što protiče finalna serija u Španiji, u mirnom sportskom ambijentu, gde protivnici jedni drugima stisnu ruku posle utakmice, iako poraženi sigurno nisu zadovoljni", kaže Ivanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.