Dino Rađa razrešen dužnosti

Izvor: B92, 15.Jul.2022, 17:50

Dino Rađa razrešen dužnosti

Na sednici Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza odlučeno je da se raspušta stručni savet za mušku košarku.

Na čelu novoraspuštenog tela se nalazio proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa.

"Upravni odbor se Stručnom savetu zahvalio na dosadašnjem radu i uloženom vremenu, a odluka o promeni u strukturi samog HKS-a kojom se ukida ovo telo obrazložena je "nemogućnošću adekvatnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << delovanja usled novonastalih okolnosti. Upravni odbor će u skorije vreme doneti odluku o daljm koracima vezanima uz stručno delovanje HKS-a i o tome će "bez odlaganja obavestiti javnost", stoji u saopštenju tamošnjeg saveza.

Kao što stoji u saopštenju, to ne znači da će Rađa i njegovi saradnici napustiti savez već da će se samo promeniti struktura. Pored njega, stalni članovi su bili u Toni Kukoč, Velimir Perasović, Aramis Naglić i prof. dr. sc Damir Knjaz.

Podsetimo, povod za ovakav potez je neuspeh hrvatske selekcije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.