Derik Vajt kao Majkl Džordan – koš koji je bacio Majami na kolena VIDEO

Izvor: B92, 28.Maj.2023, 08:06

Derik Vajt kao Majkl Džordan – koš koji je bacio Majami na kolena VIDEO

Derik Vajt je košem u poslednjoj sekundi Boston Seltiksima doneo pobedu nad Majami Hitom u meču broj 6.

Košarkaši Boston Seltiksa pobedili su Majami Hit 104:103, i izborili sedmi meč u seriji pred svojim navijačima.

Podsetimo, Majami je dobio prva tri meča u seriji i Boston sada ima šansu da postane prvi tim u istoriji košarke koji je okrenuo 0-3 u 4-3 i otišao u finale NBA lige.

Poslednja akcija Bostona je krenula Vajtovim uvođenjem lopte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz auta, pa je Markus Smart uzeo šut za pobedu i lopta mu izašla iz koša i na ofanzivnom skoku je bio niko drugi do Derik Vajt koji uz zvuk sirene pogađa i donosi Bostonu ogromnu pobedu.

Sve to možete videti na priloženom video snimku, a heroj Seltiksa je posle meča rekao:

"Lopta je došla do mene i dao sam koš. Mnogo sam srećan, sezona je bila na kocki i mi nismo želeli da idemo kući", rekao je Vajt posle utakmice.

Ovo je prvi put da neko pobedi košem u poslednjoj sekundi kada njegovom timu preti eliminacija iz plej-ofa još otkako je Majkl Džordan pogodio onaj čuveni šut sa polu distance protiv Klivlend Kavalirsa 1989. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOSTON NA KORAK NAJVEĆEG PREOKRETA U ISTORIJI: Vajt uz sirenu izjednačio seriju! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2023

Ovo do sada nije viđeno! Košarkaši BostonSeltiksa su uspeli da na Floridi pobede Majami Hit rezultatom 103:104 i tako izjednače seriju finala istoka. Ovo je prvi put da jedan tim ima priliku da prođe dalje nakon tri meča zaostatka, a Kelti poslednji meč igraju pred svojim navijačima. Najbolji...

Nastavak na HotSport.rs...

Džimi Batler preuzima odgovornost: Da sam igrao bolje... VIDEO

Izvor: B92, 28.Maj.2023

Košarkaš Majami Hita Džimi Batler oglasio se nakon bolnog poraza svog tima u finalu Istoka...Majami je imao vođstvo od 3-0 u seriji, ali su izgubili sve tri naredne utakmice i sada ih čeka odlučujući sedmi meč u Bostonu...Sve je u noći između subote i nedelje moglo da bude drugačije da Derik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.