Deco, da vam profesor Dženkins nešto kaže...

Izvor: Prva.rs, 03.Dec.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deco, da vam "profesor" Dženkins nešto kaže...

Mnogobrojni učenici Prve sportske košarkaške gimnazije koja funkcioniše u sklopu projekta Koledž Beograd u utorak su dobili priliku da se upoznaju sa Čarlsom Dženkinsom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs <<
Amerikanac iz redova KK Crvena zvezda Telekom izdvojio je deo slobodnog vremena da poseti Prvu sportsku košarkašku gimnaziju i da sa učenicima podeli svoja iskustva iz vremena studiranja.

"Sve ovo jako podseća na ono što sam imao na mom Univrezitetu. Sve je blizu, praktično na jednom mestu. I dvorana i učionice i smeštaj. Samo, moram da priznam da su sobe za smeštaj veće nego one koje sam ja imao" konstatovao je Dženskins nakon posete Koledžu Beograd.

Učenicima je objasnio zašto se odlučio za studiranje na Univerzitetu Hofstra i kako je najvažnije da kao mladi sportisti ne zapostave svoje opšte obrazovanje.

"Jedna povreda je možda dovoljna da više ne budeš u situaciji da radiš neke stvari koje si pre povrede mogao i to može u potpunosti da ugrozi tvoju karijeru. Zato vas molim da to prihvatite kao činjenicu i posvetite se učenju. Takođe, sportska karijera neće večno trajati i zato bi trebalo na vreme da se razmišlja šta ćete raditi kada više ne budete mogli da igrate košarku" poručio je učenicima "profesor" Dženkins.

Više o Dženkinsovoj poseti Koledžu Beograd i tome šta je sve govorio okupljenim učenicima možete pročitati na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda Telekom.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.