Danilović se oprostio od Kobija: Motivisao si nas da igramo najbolje što možemo

Izvor: RTS, 27.Jan.2020, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović se oprostio od Kobija: Motivisao si nas da igramo najbolje što možemo

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović izdao je saopštenje u kojem se oprostio od legendarnog američkog košarkaša Kobija Brajanta, koji je u nedelju poginuo u padu helikoptera u Kaliforniji.
"Pogibijom Kobija Brajanta košarka je večeras izgubila jednog od najvećih asova, a svet jednog od najvećih sportista svih vremena. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kobi je bio igrač koji je talenat svakodnevno nadgrađivao žestokim treningom i radom, protivnik koji na terenu nije štedeo sebe ni protivnike u želji da ekipi donese pobedu i trofeje", navodi se u saopštenju Danilovića.

"Petostruki prvak NBA, MVP lige i finalnih serija, olimpijski pobednik bio je uzor mnogim generacijama, brojni današnji vrhunski igrači su se zbog njega zaljubili u košarku. Nas koji smo imali čast da ga poznajemo i igramo protiv njega motivisao je da svaki duel odigramo najbolje što možemo. Večna ti slava, Kobi", napisao je predsednik KSS Predrag Danilović.
Kobi Brajant i osam osoba, među kojima je i njegova 13-godišnja ćerka, poginuli su u nedelju u padu helikoptera u Kaliforniji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.