Danilović progovorio u novom selektoru!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović progovorio u novom selektoru!

Tema je osetljiva, tvrdi prvi čovek srpske košarke.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović rekao je danas da su u toku razgovori oko novog selektora muške reprezentacije i da će javnost biti obaveštena kada se nađe rešenje.

"Razgovori su u toku, ima imena u opticaju. Osetljiva je tema. Kada se bude iskristalisalo, biće javljeno. Bilo bi neozbiljno da pre toga bilo šta govorim", rekao je Danilović novinarima u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Nakon osvajanje petog mesta na Svetskom prvenstvu u Kini, selektor Aleksandar Đorđević je napustio klupu nacionalnog tima.

Njemu je utakmicom protiv Češke istekao ugovor sa KSS-om.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Danilović o sudbini Marine Maljković: "To je najlakše..."

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019

Prvi čovek srpske košarke nema dilemu...Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović rekao je danas da je još rano da se govori o nastavku saradnje sa selektorkom ženskog nacionalnog tima Marinom Marković, ali je istakao da veruje da će to "najlakše da se reši"..."Marinu znam...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.